Torget.se använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du detta. Läs mer om cookies

OK
 

bild-logga      logo

Kontakta oss på telefon: 0729-41 67 05


Rörmokare med lång erfarenhet

 

Snälleröds VVS & Fastighetsservice vänder sig till privatpersoner och mindre företag. Vi arbetar med rörarbeten - VVS i Klippan, Perstorp och Örkelljungaområdet. Anlitar du oss så får du en rörmokare med lång erfarenhet. Företaget startades 2000 och har med sig över 40års erfarenhet av rörmokeritjänster.

 

 

Vi har specialiserat oss på rörmokeriarbeten under många år. Under hela vår verksamhetstid har vi haft många nöjda kunder. Vi gör underhållsarbeten på pannor och teknisk fastighetsutrustning. Du kan även köpa vvs-delar av oss.

 

 

Garanti

 

 

Våra rörmokare innehar vvs-certifikat. Vi är professionella yrkesutövare och kommer snabbt hem till dig för att erbjuda hjälp. Tack vare detta förhållningssätt kan du förlita dig helt på oss vad gäller högkvalitativa vvs-tjänster till förmånliga priser. Vi håller oss uppdaterade med de senaste trenderna inom branschen. Vi jobbar med moderna material av hög kvalitet.

 

 

omoss 1  omoss 2

Samarbetspartners

Här är några av våra samarbetspartners. Klicka på länkarna för att komma till deras hemsidor.

 

Nibe www.nibe.se

Här finns vi!

Kontakt

Snälleröds VVS & Fastighetsservice


Mörsarevägen 6
264 51 LJUNGBYHED

Översikt